Slider

Waterstraalsnijden

We beschikken over twee waterjetmachines, waarvan het bereik divers is, de kleinste machine heeft een snijbereik van 1500x3000mm met 2D snijkop.

Het snijbereik van de andere machine is 9000x3000mm. Deze machine heeft als voordeel dat ze beschikt over twee snijknoppen, de eerste is een vaste 2D snijkop. De tweede gemonteerde snijkop is er een die roteert en 2,5D kan snijden. Deze machine is voorzien van een boor-unit, die het toelaat gelamineerde materialen te snijden zonder delaminatie.

Waterjetter 9000x3000mm

 

 

De waterstraal-techniek geeft de mogelijkheid een diversiteit aan materialen te snijden in de meest uiteenlopende vormen.

Zowel dunne als dikke materialen gaande van ferro en non-ferro tot kunstof, Dekton, glas (ongehard), steen en granietsoorten, rubbers, hout, trespa,…

Grote voordeel is een koude snede

  • Geen verkleuring en weggebrande kanten
  • Geen structuurverandering en uitharding van het materiaal aan de snijlijn

Via rechtstreeks inlezen van DWG-, DXF- en IGEMS-bestanden kan het werkstuk gesneden worden. Ook kunnen wij voor u het ontwerp verder uitwerken via ons CAD programma.

Zelfs indien u moeilijke vormen hebt kan dit via onze scan ingelezen worden en gesneden: denk hier vooral aan pakkingen, logo’s, figuren,…

Contacteer ons nu door hier te klikken

Home Bedrijven Waterstraalsnijden