Loading...

OVER ONS

VERLOY METAALWERKEN is een klein familiebedrijf dat volop investeert in nieuwe technologieën omtrent onze snijtechnieken. Hierbij staan we garant voor een professionele service naar onze (potentiële) klanten toe. Samen met onze klanten denken wij graag out-of-the-box om een op maat gebouwde oplossing te vinden. Door onze aanpak en klantbetrokkenheid resulteert dit vaak in een gewaagd eindresultaat.


Ons grootste doelpubliek zijn professionele klanten. Doorheen de jaren zijn we er in geslaagd om een zeer sterk en uitgebreid netwerk van concullega’s op te bouwen. Eveneens bieden wij zeer uiteenlopende oplossingen voor particulieren, zoals het snijden van tegels, huisnummers, afboording van zwembaden, bloemenperken in cortenstaal, decoratieve ornamenten, … Kortom, voor elke vraag vinden wij samen een geschikte oplossing.


Door het opvolgen van de laatste nieuwe trends en technieken zijn wij in de mogelijkheid om er voor te zorgen dat onze sterke marktpositie behouden blijft. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste service bieden.


Onze medewerkers worden continu bijgeschoold om met alle machines en materialen, de mooiste resultaten te bekomen. We blijven dan ook investeren in nieuwe machines om kwaliteit te garanderen. De essentiële waarden die wij bewaken binnen ons familiebedrijf.


In het verleden heeft VERLOY METAALWERKEN zich ook ingezet voor enkele prestigieuze projecten van universiteiten, zowel in binnen- als buitenland. Het bekendste project is de Belgische Solarwagen die in 2019 wereldkampioen werd.


VERLOY METAALWERKEN is eveneens een vaste waarde tijdens de Dag van het Kind (ook wel gekend als de Roefeldag). Tijdens deze dag laten wij de kinderen proeven van de technische kant van de metaalsector. We geven hen dan de kans om zelf een theelichthouder te vervaardigen uit metaal. Het investeren van deze tijd ervaren wij als een unieke kans om onze kennis en vaardigheden over te brengen aan de jongere generaties.


Tijdens de COVID-19-pandemie hebben wij ons samen met 14 andere ondernemingen ingezet voor een uniek en hartverwarmend project, onder leiding van Rotary International en het AZ Turnhout. Het project heeft er voor gezorgd dat veel instanties, die met beperkte financiële middelen, toch hebben kunnen investeren in persoonlijke beschermingsmaterialen. Dit sociaal project heeft er voor gezorgd dat rusthuizen, scholen, jeugdbewegingen, … voorzien werden van faceshields, volledig gratis. Dankzij de moderne technologie van 3D-printing werden de beugels geprint en voorzien van een plexi spatschermen. Deze plexi spatschermen werden door VERLOY METAALWERKEN voorzien van gaatjes en afrondingen om het draagcomfort te verbeteren.